Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η έξυπνη συμβουλή του Ντάστιν Χόφμαν στην Τζίνα Ντέιβις για να αποκρούσει τις προτάσεις του Τζακ Νίκολσον

Η έξυπνη συμβουλή του Ντάστιν Χόφμαν στην Τζίνα Ντέιβις για να αποκρούσει τις προτάσεις του Τζακ Νίκολσον

Η Τζίνα Ντέιβις κατάφερε να αποφύγει τις ανεπιθύμητες προτάσεις του Τζακ Νίκολσον με τη συμβουλή ενός φίλου της.

Η 66χρονη Ντέιβις δήλωσε στο New Yorker ότι ο Νίκολσον της την έπεσε μετά από ένα δείπνο με διευθυντές κάστινγκ και εκείνη χρησιμοποίησε τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Tootsie, Ντάστιν Χόφμαν, για να τον απορρίψει ευγενικά.

«Πες, λοιπόν, είσαι πολύ ελκυστικός. Θα το ήθελα πολύ, αλλά αυτό θα κατέστρεφε τη σεξουαλική ένταση μεταξύ μας», θυμάται η Ντέιβις ότι ο Χόφμαν της είπε να λέει σε περίπτωση που ένας συμπρωταγωνιστής της ήθελε να την προσεγγίσει σεξουαλικά.

Η Τζίνα Ντέιβις, της οποίας τα νέα απομνημονεύματα, «Dying of Politeness», κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, μοιράστηκε δημόσια το πώς αυτή η συμβουλή λειτούργησε με τον Νίκολσον.

«Μετά το Tootsie, ο ατζέντης μου στο μόντελινγκ έβγαζε εμένα και μερικούς άλλους ηθοποιούς-μοντέλα βράδυ στο Χόλιγουντ για να συναντήσουμε διευθυντές διανομής, να φάμε και να πιούμε μαζί. Έτυχε να γνωρίζει τον Τζακ Νίκολσον και κάθε βράδυ αυτός έτρωγε μαζί μας. Μια μέρα βρήκα ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα που έλεγε: «Παρακαλώ καλέστε τον Τζακ Νίκολσον σε αυτόν τον αριθμό».

Photo: YouTube

Η αντίδρασή μου και η έκφρασή μου ήταν «δεν μπορώ να το πιστέψω!» είπε και συνέχισε: «Γεια σας, κ. Νίκολσον. Είναι η Τζίνα, το μοντέλο. Με ζητήσατε;». Εκείνος είπε: «Γεια σου, Τζίνα. Πότε θα γίνει;».

Στο σημείο αυτό εξηγεί η Τζίνα ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτήν την ερώτηση.  «Ωχ, όχι, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα γινόταν;» αναρωτήθηκε.

Τότε ήταν που θυμήθηκε την τακτική για την οποία της είχε μιλήσει ο Χόφμαν.

«Αλλά αμέσως μου ήρθε στο μυαλό τι πρέπει να πω: “Ε, Τζακ, θα το ήθελα πολύ. Είσαι πολύ ελκυστικός. Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα συνεργαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον και δεν θα ήθελα να έχω καταστρέψει τη σεξουαλική ένταση μεταξύ μας”. Εκείνος ξαφτιάστηκε τύπου “Ω, φίλε, πού το βρήκες αυτό;”. Οπότε λειτούργησε».

Η μία εκ των δύο της ταινίας Θέλμα και Λουίζ μίλησε πρόσφατα για τις άσχημες εμπειρίες της με τον Μπιλ Μάρεϊ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Quick Change, το 1989.

Στα νέα της απομνημονεύματα με τίτλο «Πεθαίνοντας από ευγένεια», η Ντέιβις υποστήριξε ότι ο Μάρεϊ, 72 ετών σήμερα, την υποδέχτηκε σε μια σουίτα ξενοδοχείου με μια συσκευή μασάζ που επέμενε να χρησιμοποιήσει πάνω της, παρόλο που εκείνη αρνήθηκε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μάρεϊ της φώναζε επειδή είχε αργήσει στην παραγωγή μπροστά σε όλους τους συναδέλφους τους.

Η Ντέιβις μοιράστηκε δημόσια επίσης νωρίτερα φέτος ότι, μετά τη νίκη της με Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στην ταινία The Accidental Tourist, το 1989, οι σκηνοθέτες άρχισαν να της φέρονται διαφορετικά.

«Χωρίς να με έχουν γνωρίσει ή να έχουν περάσει χρόνο μαζί μου ή οτιδήποτε άλλο, απλά υπέθεσαν ότι θα φερόμουν σαν: «Λοιπόν, τώρα κανείς δεν πρόκειται να μου πει τι να κάνω!”» δήλωσε η Ντέιβις σε ένα επεισόδιο του podcast Allison Interviews τον Ιανουάριο. «Νομίζω ότι ίσως επειδή ήμουν γυναίκα, οι σκηνοθέτες ένιωθαν έτσι. Και ίσως ήταν και ασυνείδητη προκατάληψη. Αλλά δεν ήθελαν μια γυναίκα να τους δημιουργήσει ενδεχομένως προβλήματα».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024