Θεσσαλονίκη: Oδηγός χτύπησε σκύλο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο
Ο Μπρούνο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ουσιαστικά παλεύει για την ζωή του
Ασυνείδητη οδηγός στη Θεσσαλονίκη πέρασε δίπλα από σκύλο, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε.
Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία του Μπρούνο, ενός κουταβιού μόλις 5 μηνών, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική ζώων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σε ημικωματώδη κατάσταση.
Οδηγός πέρασε από το σημείο που καθόταν το σκυλάκι στην άκρη του δρόμου, σημείο στο οποίο ήταν ορατό σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου, για τους οδηγούς.
Η γυναίκα η οποία ταυτοποιήθηκε, πέρασε από πάνω από το σκυλάκι και το χτύπησε, και στη συνέχεια ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και το προσπερνάει.
Ο Μπρούνο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ουσιαστικά παλεύει για την ζωή του.
Σημειώνεται πως πριν από έναν μήνα υιοθετήθηκε από οικογένεια, καθώς ήταν αδέσποτο στα ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής. Η οικογένεια το είχε αφήσει σε μία περιφραγμένη αυλή, ωστόσο το σκυλάκι κατάφερε να σπάσει την περίφραξη και περίμενε στην άκρη του δρόμου.
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
