Η «πρώτη» Μαρσέλο και Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη (Pics)
Οι Μαρσέλο και Πασχαλάκης βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Superleague και στην αποστολή βρίσκεται ο Μαρσέλο για πρώτη φορά.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα είναι μια από τις επιλογές του Μίτσελ που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό των ερυθρόλευκων έκανε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Ο Έλληνας γκολκίπερ μπήκε και χειροκρότησε τον κόσμο των Πειραιωτών, όπως και ο Μαρσέλο, που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας.
Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μίτσελ επέλεξε σχηματισμό 4-4-2, όπως διαβάσατε και νωρίτερα μέσα από to10.gr, με τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί στην κορυφή.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Χολμς: «Απλά ευγνώμων που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»
- Θυελλώδεις άνεμοι και έντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία – Έπεσαν κολώνες και δέντρα
- Skopelos Takes Center Stage in Europe’s Mamma Mia Map
- Άνω κάτω η Λάτσιο: Κόντρα προέδρου-προπονητή για τη μεταγραφή του Ράτκοφ
- Πόσες επιτυχίες του David Bowie χωράνε σε ένα βράδυ;
- Ουζμπεκιστάν: Μπαλόνια με υδρογόνο πήραν φωτιά μπροστά στο πρόσωπο γυναίκας
