Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο κ. Τσίπρας να στηρίξει τις παρεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ. για ασφαλή πανεπιστήμια»
«Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, επί των ημερών του, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου αποτελούσαν ζοφερή πραγματικότητα», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απάντησε στα όσα είπε, σε σημερινή του τηλεοπτική του συνέντευξη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη, ενώ τον κάλεσε να συνδράμει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ασφαλή πανεπιστήμια.
«Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, επί των ημερών του, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου αποτελούσαν ζοφερή πραγματικότητα», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Διαβάστε επίσης: Επικό σαρδάμ Τσίπρα – Εκανε τον Παπαδάκη… Μητσοτάκη
«Τώρα, αποκηρύσσει το βαρύ ιδεοληπτικό του παρελθόν»
Όπως σημείωσε, «τώρα, εκ των υστέρων, αναγνωρίζει την ανάγκη για ασφάλεια στα πανεπιστήμια και για παρεμβάσεις της Αστυνομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όπου υπάρχει. Αποκηρύσσοντας, έτσι, το βαρύ ιδεοληπτικό του παρελθόν».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να συνδράμει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και της Ελληνικής Αστυνομίας για ασφαλή πανεπιστήμια, επ’ ωφελεία των παιδιών μας, των φοιτητών, των καθηγητών, με την αξιοποίηση και του νέου θεσμού των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ιδιαίτερα στους ανοιχτούς και αφύλακτους χώρους των συγκεκριμένων πανεπιστημίων».
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Sky Sports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

