Ερώτηση Κεφαλογιάννη σε Τσιάρα κατά της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου
Η βουλευτής της ΝΔ θύμισε ότι η Ελλάδα έχει υιοθετήσει το ψήφισμα εναντίον όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα και του αντισημιτισμού
Ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, κατέθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η αφορμή ήταν ο διορισμός στη θέση της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου δικαστίνας, η οποία είχε αθωώσει τον Κώστα Πλεύρη για το βιβλίο του για τους Εβραίους, ενώ προέβαινε και σε αντισημιτικά σχόλια.
Διαβάστε επίσης: «Η κυβέρνηση προήγαγε σε Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου 5 από τους 7 δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου»
Η βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε γραπτή ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, θυμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει υιοθετήσει το ψήφισμα εναντίον όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα και του αντισημιτισμού.
«Πως διασφαλίζεται ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα συνεχίσει απρόσκοπτα να διαφυλάττει και να προστατεύει τις αξίες της Δημοκρατίας , απέναντι στη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό;» ρωτά την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ.
Η ερώτησή της
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]

