Γυμνή πανηγύρισε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς την επιτυχία του νέου της τραγουδιού με τον Έλτον Τζον
Αδιόρθωτη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πανηγύρισε την μουσική της επιστροφή… γυμνή.
Όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα η ποπ σταρ θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της για την αγάπη που έδειξε στο νέο της τραγούδι με τον Έλτον Τζον και το έκανε με ένα αποκαλυπτικό δώρο.
Με αφορμή την επιτυχία του τραγουδιού με τίτλο «Hold me Closer», η Σπίαρς έκανε τρεις νέες δημοσιεύσεις και ενθουσίασε τους φίλους της.
Η μουσική της επιστροφή είναι γεγονός
Αρχικά, μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο εκφράζει τη χαρά της για την επιτυχία του νέου τους τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε ένα ακόμα γυμνό στιγμιότυπο.
— Britney Spears 🌹🚀 (@britneyspears) August 26, 2022
«Γεια σου σερ Έλτον Τζον. Είμαστε νούμερο 1 σε 40 χώρες. Ουάου. Είμαι στη μπανιέρα αυτή τη στιγμή και πρόκειται να περάσω την καλύτερη μέρα που είχα ποτέ. Ελπίζω να είστε καλά», ακούγεται να λέει στο κλιπ.
Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία γυμνή της φωτογραφία, όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα, για να «γιορτάσει» την επιτυχία της.
— Britney Spears 🌹🚀 (@britneyspears) August 26, 2022
Ειδικότερα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε μία φωτογραφία που τη δείχνει στην άκρη της μπανιέρας της να κρατά το στήθος της και να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός της με ένα λευκό σεντόνι.
Στην τελευταία της ανάρτηση η ίδια φοράει μια καπαρντίνα και την βγάζει δείχνοντας σε όλους το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της.
BEST DAY EVER 🌹 !!! pic.twitter.com/IIlcaF5VXl
— Britney Spears 🌹🚀 (@britneyspears) August 27, 2022
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά


