Το παρασκήνιο του πρώτου γάμου του Γιάννη Πάριου: Η μητέρα του δεν τον ενέκρινε – Oι απειλές της
Ο πρώτος του γάμος (πριν τη Σοφία Αλιμπέρτη) ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση.
Ο Γιάννης Πάριος απασχόλησε την εγχώρια σόουμπιζ, όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή όμως να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας άλλη μια φορά.
Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.
Υπάρχει όμως παρασκήνιο πίσω από αυτόν, τον πρώτο γάμο. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα – όπως όλες η μανάδες – ήταν παρεμβατική:
«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε – έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.
Μάλιστα, ο Πάριος, που εξομολογήθηκε σε άλλη περίπτωση πως δεν ήταν και ο καλύτερος σύζυγος, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.
«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα «Μάνα θα παντρευτώ» και μου λέει «Θα πέσω από το μπαλκόνι». «Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε»… μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω «θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;» και εκεί το γύρισε, «Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα»».
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
- ΗΠΑ: Με πιτζάμες και παντόφλες οι επιβάτες στα αεροδρόμια – Viral απάντηση στην οδηγία «ντυθείτε καλύτερα»
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της



