
Χίος: Σημαντικές ζημιές στη μαστιχοκαλλιέργεια από το καλοκαιρινό μπουρίνι
Zημιές σε Ολύμπους και Μεστά
Σημαντικές ζημιές στην καλλιέργεια της μαστίχας προξένησε το πρωινό μπουρίνι που έπληξε τη Χίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με το politischios.gr, η νεροποντή προξένησε ζημιές κυρίως σε εκτάσεις στα Μεστά και στους Ολύμπους, όπου η βροχή ήταν πιο έντονη, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί το ασπρόχωμα με τη μαστίχα που υπήρχε πάνω σε αυτή ενώ αναφορές για ζημιές υπάρχουν σε Πυργί και Καλαμωτή.
- Διαβάστε επίσης: Ορατότης μηδέν στο Βόλο: Βαρυχειμωνιά με χαλάζι, πρωτοφανή θύελλα και πλημμύρες! (βίντεο και φωτό)
Ήδη η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών ετοιμάζεται από την επομένη για την αποτίμηση της καταστροφής μέσα από τη διαδικασία αναγγελίας ζημιών στον ΕΛΓΑ.
- Στο ντέρμπι της… πολυαθλητικότητας, ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του
- Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 63-96: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»
- Κόρινθος: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του κτιρίου
- LIVE: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
- Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν την ανιψιά του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και την κόρη της
- Σεισμός τώρα στη Θεσπρωτία
