Λίβερπουλ: Ο Μανέ ευχαρίστησε με δώρα 150 υπαλλήλους της (pic)
Δώρα σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ έστειλε ο Σαντιό Μανέ για να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία τους.
Ο Σαντιό Μανέ ποτέ δεν ξεχνά τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στο πλευρό του και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τον έχουν βοηθήσει.
Έτσι για ακόμα μια φορά δείχνει την αγάπη του προς τη Λίβερπουλ κάνοντας δώρα σε 150 υπαλλήλους της για τα έξι χρόνια συνεργασίας τους σύμφωνα με τη Μπάγερν.
Διαβάστε επίσης: Στο «City Ground» ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Pic)
Συγκεκριμένα έστειλε σοκολάτες, ένα πορτρέτο του και χειρόγραφες κάρτες από την κυρία που φρόντιζε για την καθαριότητα μέχρι τον φύλακα, ο σπουδαίος επιθετικός δεν ξέχασε κανέναν και ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους πει «ευχαριστώ» για τη συνεργασία τους!
Τέλος να σημειωθεί πως ο διεθνής Σενεγαλέζος άφησε το Άνφιλντ και τους «reds» μετά από έξι χρόνια και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Sadio Mané sent chocolates, a portrait of himself and a handwritten card to 150 Liverpool employees to say thank you after his six years with the club, according to @cfbayern ❤️ pic.twitter.com/dmGc4zLOpd
— B/R Football (@brfootball) August 14, 2022
- Νέες κοινωνικές δομές στη Στερεά Ελλάδα
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
