
Λίβερπουλ: Ο Μανέ ευχαρίστησε με δώρα 150 υπαλλήλους της (pic)
Δώρα σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ έστειλε ο Σαντιό Μανέ για να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία τους.
Ο Σαντιό Μανέ ποτέ δεν ξεχνά τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στο πλευρό του και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τον έχουν βοηθήσει.
Έτσι για ακόμα μια φορά δείχνει την αγάπη του προς τη Λίβερπουλ κάνοντας δώρα σε 150 υπαλλήλους της για τα έξι χρόνια συνεργασίας τους σύμφωνα με τη Μπάγερν.
Διαβάστε επίσης: Στο «City Ground» ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Pic)
Συγκεκριμένα έστειλε σοκολάτες, ένα πορτρέτο του και χειρόγραφες κάρτες από την κυρία που φρόντιζε για την καθαριότητα μέχρι τον φύλακα, ο σπουδαίος επιθετικός δεν ξέχασε κανέναν και ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους πει «ευχαριστώ» για τη συνεργασία τους!
Τέλος να σημειωθεί πως ο διεθνής Σενεγαλέζος άφησε το Άνφιλντ και τους «reds» μετά από έξι χρόνια και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Sadio Mané sent chocolates, a portrait of himself and a handwritten card to 150 Liverpool employees to say thank you after his six years with the club, according to @cfbayern ❤️ pic.twitter.com/dmGc4zLOpd
— B/R Football (@brfootball) August 14, 2022
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία

