
Μπακχάρ: «Η ιστορία του Ολυμπιακού μιλάει από μόνη της, θέλει να βοηθήσει ο Πλάνιτς»
Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Ολυμπιακό και το παρελθόν του στο Champions League, ενώ τόνισε πως ο Μπόγκνταν Μπλάνιτς, που είναι κοντά στην ΑΕΚ, θέλει να βοηθήσει τους Ισραηλινούς.
Ο Ολυμπιακός θα «κονταροχτυπηθεί» την Τετάρτη (20/07, 20:00) με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένος ο Βαλμπουενά: «Μεγάλη θλίψη, τρομερές εικόνες» (vid)
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας από το Ισραήλ, Μπαράκ Μπακχάρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας τον σεβασμό του προς την ομάδα του Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπόγκνταν Πλάνιτς, που είναι κοντά στην ΑΕΚ.
«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ», ανέφερε αρχικά.
Για τον Πλάνιτς είπε: «Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι».
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας από το Ισραήλ δήλωσε: «Εάν παίξουμε το παιχνίδι, το κενό θα μειωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πρέπει αύριο να είμαστε αποφασισμένοι και να πιστέψουμε στον εαυτό μας».
- Συγχαρητήρια Προέδρου ΚΕΔΕ προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη
- ΓΣΕΕ για κακοκαιρία Erminio: Οι υποχρεώσεις των εργοδοτών ενόψει ακραίων καιρικών φαινομένων
- «Ήσουν γενναία, ανατρεπτική, και επίμονη μέχρι το τέλος» – Συγκίνηση με την επικήδειο του Γιώργου Νταλάρα για την Μαρινέλλα
- Για κατασκοπεία μιλά ο Κεσσές: Η ταυτόχρονη διπλή στόχευση Δένδια – Παπαχελά δεν είναι τυχαία
- Σκαλόνι: «Δεν τολμώ να πω ότι θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι»
- Υποκλοπές: «Δεν μπορώ να ξέρω» λέει ο Π.Μαρινάκης για τη σχέση ΕΥΠ με Predator, θολώνει το κυβερνητικό αφήγημα




