Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα «φιλική» νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Νέα «φιλική» νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στις φιλικές αναμετρήσεις, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ασία, πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την επικράτηση επί της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ και της Μέλμπουρν Βίκτορι, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ επικράτησε σήμερα 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Melbourne Cricket Ground», σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία 76.499 θεατών.

Ο Αντονί Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» στο 47΄. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τζέιντον Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ενώ ο Τζόελ Γουόρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 73΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο 19χρονος αμυντικός, Γουίλ Φις, αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία το Σάββατο, όταν θα αναμετρηθεί με την Άστον Βίλα στο Περθ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024