Βρήκε ομάδα μετά από ενάμιση χρόνο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουάγκε, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από ενάμιση χρόνο.
-
Κρήτη: Μοτοσικλετιστής πέφτει σε λακκούβα έργων ύδρευσης και τραυματίζεται – Βίντεο ντοκουμέντο
-
Κοζάνη: 15 νεκρά πρόβατα και μεγάλες καταστροφές από επίθεση αρκούδας σε κτηνοτροφική μονάδα
-
Baby botox και «περιποίηση βαμπίρ»: Πώς οι αισθητικές θεραπείες έγιναν το νέο φυσιολογικό
-
To chatbot της Meta βοήθησε χάκερ να καταλάβουν ξένους λογαριασμούς στο Instagram
Από το Δεκέμβριο του 2020 είχε να αγωνιστεί ο Μούσα Ουάγκε, όταν και σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην προσπάθεια του να αποσοβήσει ένα σίγουρο τέρμα κατά της ομάδας του, προσγειώθηκε άτσαλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού).
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιος πήρε το 10 – Όλα τα νούμερα για τη νέα σεζόν
Στη συνέχεια ακολούθησε ο «γολγοθάς» της αποκατάστασής του, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο ακόμα και για άδοξο φινάλε στην καριέρα του.
Εν τέλει επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, στην οποία άνηκε, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου δηλαδή 13 μήνες μετά την απουσία του.
O 23χρονος Σενεγαλέζος δεξιός μπακ ανακοινώθηκε από την κροατική Γκόριτσα και απομένει να φανεί σε τι κατάσταση επέστρεψε από τον τραυματισμό του.
- Καζούρα από Κενυάτες στην Άρσεναλ: Έκαναν παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο για το χαμένο Champions League! (pics)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο ΣΕΦ για το Game 1 και το Game 3 των τελικών
- Κώστας Φορτούνης: Γύρισε σπίτι του για να ξαναγράψει ιστορία
- Βγήκαν οι μάσκες στην ΕΠΟ: Οι ομάδες που φώναζαν για τη διαιτησία κράτησαν τον Λανουά
- Water Polo League: Η «Χρυσή Βίβλος» στις γυναίκες – Τα 16 πρωταθλήματα έφτασε ο Ολυμπιακός
- Ο Φουρνιέ του τελικού…
- Φορτούνης: «Απίστευτη η χαρά που γύρισα στην οικογένειά μου, να περιμένει πολλά ο κόσμος»
- Ανατροπή με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπακς: «Είμαι εδώ 13 χρόνια και ελπίζω να μείνω για πολλά ακόμα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442