Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
Spotlight
-
Η Μασσαλία είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα – Μερικά ψαγμένα πράγματα για να κάνετε εκεί
-
Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη - Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο επειδή ήταν «επιθετικός»
-
Γιατί οι Ιάπωνες μπλοκάρουν τη θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες;
-
Οργή μετά την ανατροπή της καταδίκης του Γουαϊνστάιν - «Έτσι είναι να είσαι γυναίκα στην Αμερική...»
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις