Τελικός Survivor: Πανικός κατά την είσοδο των δύο φιναλίστ – Τα πρώτα τους λόγια
«Έπεσαν» τα τσιμέντα με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα
Αυλαία ρίχνει απόψε (6/7) το Survivor. Μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο φιναλίστ, Άρης Σοϊλέδης και Παναγιώτης Σχίζας, διασταυρώνουν για τελευταία φορά τα «ξίφη» τους, με τον νικητή να παίρνει τον τίτλο και τα 100.000 ευρώ.
Λίγο μετά τις 21:00 ξεκίνησε το live στο Γαλάτσι. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες, οι οποίοι αποθεώθηκαν από το κοινό.
- Διαβάστε επίσης: Άλλος άνθρωπος η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Η εντυπωσιακή αλλαγή της στον τελικό του Survivor
Οι δυο τους μπήκαν χαρούμενοι στο χώρο διεξαγωγής και καταχειροκροτήθηκαν. Στις πρώτες τους δηλώσεις μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και τόνισαν πως «είναι και οι δύο νικητές».
Εκεί ήταν φυσικά και οι οικογένειές τους. Οι μαμάδες των αγοριών εξέφρασαν πόσο περήφανες είναι για εκείνους και όσα κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις

