
Ντίνα Κώνστα: Σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 27 ετών
Πρόκειται για στιγμιότυπο που τραβήχτηκε το 1966 και δημοσίευσε το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram
Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο έχει σκορπίσει ο θάνατος της Ντίνας Κώνστα.
Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 3 Ιουλίου σε ηλικία 83 ετών, αφήνοντας φτωχότερο τον χώρο της τέχνης.
Η ίδια αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι» ωστόσο, είχε μια μακρά πορεία και στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας.
- Διαβάστε επίσης: Το Εθνικό Θέατρο αποχαιρετά την Ντίνα Κώνστα – Η παράσταση που αφιερώνει στη μνήμη της
Στο λογαριασμό που διατηρεί το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του Κλεισθένη με την Ντίνα Κώνστα σε ηλικία 27 ετών, η οποία τραβήχτηκε το 1966, στην παράσταση «Αστική μυθολογία».
«studio_kleisthenis Καλό ταξίδι στην αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό Ντίνα Κώνστα. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία από τον Κλεισθένη την βλέπουμε το 1966 στην Ελεύθερη σκηνή στην παράσταση «Αστική μυθολογία» (πασχαλινά παιχνίδια) του συγγραφέα Βασίλη Ζιώγα», διαβάζουμε στην ανάρτηση.
Δείτε την παρακάτω
H τελευταία της δημόσια εμφάνιση
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ντίνας Κώνστα φέρεται να ήταν στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη, όπου η ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα.
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο

