Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μενδώνη: Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έγραψε ο ίδιος τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του

Μενδώνη: Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έγραψε ο ίδιος τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του

Συλλυπητήριο μήνυμα της υπουργού Πολιτισμού

Πληροφορούμενη την απώλεια του Κωνσταντίνου Τζούμα, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μια ιδιαίτερη παρουσία, μια μοναδική φωνή, και μια ξεχωριστή καριέρα ως ηθοποιός, αλλά κυρίως ως προσωπικότητα, ραδιοφωνικός παραγωγός, σχολιαστής, ο Κωνσταντίνος Τζούμας έδινε την εντύπωση του σνομπ και του απόμακρου, ενώ την ίδια στιγμή ήταν οικείος και φιλικός προς όλους. Σε εκείνους που τον ξεχώρισαν στις ταινίες του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, που έμαθαν αργότερα τη μαθητεία του ως χορευτή κοντά στον Αλβιν Εϊλι, που τον απολάμβαναν καθημερινά στο ραδιόφωνο, όπου με το χιούμορ του και την αδιαμφισβήτητη αστική του ευγένεια, αλλά και τις κάποιες φορές αμφιλεγόμενες απόψεις του, κέντριζε ασταμάτητα το ενδιαφέρον των ακροατών του. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έγραψε ο ίδιος τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του, που ήταν ο ίδιος του ο εαυτός. Γι’ αυτό ήταν αγαπητός και γι’ αυτό θα μας λείψει. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στους φίλους του».

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαρισματικός αφηγητής, πολιτιστικός agent provocateur, ταλαντούχος και ευφυής, ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν μία από της πιο χαρακτηριστικές μορφές της αστικής Αθήνας και μία από τις πιο επιδραστικές φωνές του ραδιοφώνου και όχι μόνο. Ενέπνεε πάθη με μία του ατάκα, αστικοί μύθοι πλέκονταν συχνά γύρω από το όνομά του, ενώ ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος ή αδιάφορος ούτε στην οθόνη, ούτε στα ερτζιανά, ούτε στην πόλη. Συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και τους  πολυάριθμους φίλους του».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024