Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου
«Η ανεπανάληπτη κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου καθοδηγεί κάθε μας προσπάθεια για μια Ελλάδα δικαιοσύνης και ελπίδας»
Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ανήμερα της συμπλήρωσης 26 χρόνων από το θάνατο του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε ένα λουλούδι στον τάφο του.
- Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Παπανδρέου – Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία
Αμέσως μετά, ο Α. Σπυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έδωσαν ουσιαστική υπόσταση και περιεχόμενο στη Μεταπολίτευση.
» Με την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, το ΕΣΥ, τη μείωση των ανισοτήτων, την εθνική συμφιλίωση, τον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού δικαίου.
» Αυτή η ανεπανάληπτη κληρονομιά καθοδηγεί κάθε μας προσπάθεια για μια Ελλάδα δικαιοσύνης και ελπίδας».
- BRICS Plus: Κίνα-Ρωσία-Ιράν ξεκίνησαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις
- Online Retail Sales in Greece Reach 36.1bln€ in 2025
- Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του Λεμπρόν: «Ίσως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ο ένας απέναντι στον άλλον» (vid)
- Κατερίνη: Σοκαριστικό βίντεο από πτώση δέντρου ανάμεσα σε πεζούς λόγω των ισχυρών ανέμων
- Βενεζουέλα: Στο Καράκας αμερικανοί διπλωμάτες για συνομιλίες με στόχο την «αποκατάσταση των σχέσεων»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – ποια η κατάσταση της υγείας της