MasterChef: Αυτό είναι το τελευταίο μενού που θα μαγειρέψουν οι φιναλίστ στον τελικό
Στην τελική ευθεία Παναγιώτης και Καλλιόπη
Όλα είναι έτοιμα για την τελευταία πράξη των τελικών του MasterChef.
Οι δύο φιναλίστ είναι στη θέση τους και περιμένουν το σήμα των κριτών για να μαγειρέψουν για προτελευταία φορά πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.
Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης, σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία τελικού, καλούνται να παρουσιάσουν το δικό τους μενού τεσσάρων σταδίων.
Οι κριτές θα τους ζητήσουν στο αποψινό επεισόδιο εκτός από γεύση και εμφάνιση στα πιάτα να δείξουν και τον εαυτό τους.
Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους δύο φιναλίστ να δουν την ουσιαστική εξέλιξη τους στον διαγωνισμό, τις γεύσεις που αγαπούν και τη μαγειρική τους ταυτότητα.
Οι προσπάθειες τους θα βαθμολογηθούν από μια κοινή βαθμολογία και από τους τρεις chef κριτές για τον κάθε διαγωνιζόμενο.
Με απαράμιλλο στυλ, οι τρεις chef κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης επιλέγοντας κοστούμι με γραβάτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς επιλέγοντας κοστούμι με παπιγιόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιλέγοντας κοστούμι… σκέτο, καλωσορίζουν στον εξώστη όλους τους υποψήφιους του φετινού διαγωνισμού αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο φιναλίστ.
- Άνετη και ωραία η Ντόρτμουντ (3-0) – Τρίποντο – «ανάσα» για την Μάιντς (2-1)
- Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων στην Ερέτρια με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένας νεαρός
- Καλάβρυτα: Έκρηξη σε οικία από μηχάνημα οξυγόνου – Τραυματίστηκε 85χρονος
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 95-73: Βαριά ήττα στην Ισπανία για τους Θεσσαλονικείς
- Η Σελίν Ντιόν εισέρχεται στην εποχή των influencer με ένα κωμικό βίντεο – «Τι έχω στην τσάντα μου»
- ΣΥΡΙΖΑ: Απειλές και συνέχιση των αδιεξόδων, το αποτέλεσμα του ψευτοδιαλόγου της κυβέρνησης με τους αγρότες