Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη – Την Τρίτη η απόφαση
Στην τελική αγόρευση της πλευράς του Τζόνι Ντεπ, οι δικηγόροι του ζήτησαν από τους ενόρκους να «του δώσουν πίσω τη ζωή του», αφού «καταστράφηκε» από τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.
Στο τέλος της έφτασε η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, με τους ενόρκους να συνεδριάζουν για την τελική απόφαση, μετά από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.
H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη στις 9 το πρωί, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεπ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, επειδή υπονόησε ότι την κακοποίησε μιλώντας στην Washington Post το 2018.
Αν και δεν τον είχε κατονομάσει, ο διεθνούς φήμης ηθοποιός υποστήριξε με την αγωγή του ότι οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χερντ επηρέασαν την ικανότητά του να εργάζεται. Όσο για την Χερντ, πέρασε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας με ανταγωγή αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων.
Στην τελική αγόρευση της πλευράς του Τζόνι Ντεπ, οι δικηγόροι του ζήτησαν από τους ενόρκους να «του δώσουν πίσω τη ζωή του», αφού «καταστράφηκε» από τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.
Υποστήριξαν, μάλιστα, ότι η Χερντ θα προτιμούσε να είναι σε διαμάχη παρά να αφήσει τον ηθοποιό να φύγει, ενώ χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως πράξη βαθιάς σκληρότητας προς τους πραγματικούς επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας και είπαν ότι έδωσε την παράσταση της ζωής της στο εδώλιο.
Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι μια απόφαση υπέρ του Ντεπ θα καθιστούσε τους ενόρκους «συνένοχους» στην κακοποίησή της και στην «εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσης» της, ενώ κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι γελούσε και έκανε δηκτικά σχόλια κατά τη διάρκεια της αγόρευσης, προσθέτοντας ότι επιδίδεται σε ενοχοποίηση θυμάτων «στην πιο αηδιαστική της μορφή».
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)
- Μανέ: Το μεγαλείο δεν μετριέται από αυτά που έχει κανείς, αλλά από αυτά που δίνει (vids+pics)
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Κλειδί» για τις έρευνες ο σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες – Στους 40 οι νεκροί
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442