Τέλος από την ΑΕΚ ο Λάνγκφορντ!
Ο τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ στο πόδι δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί άλλο φέτος, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα για τον Αμερικανό.
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός σκόρερ έμεινε εκτός δωδεκάδας στο πρώτο ματς των πλέι οφ με τον Προμηθέα λόγω τραυματισμού στο πόδι ο οποίος είναι πολύ σοβαρός και δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί άλλο φέτος.
Ουσιαστικά πρόκειται για υποτροπή στο σημείο που είχε χτυπήσει πέρσι και έμεινε εκτός δράσης για πολλούς μήνες, μέχρι να επιστρέψει στα παρκέ για λογαριασμό της Ένωσης.
Η επιστροφή του δεν κράτησε όμως πολύ, αφού και πάλι θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα ο Λάνγκφορντ θα μεταβεί άμεσα στις ΗΠΑ, ώστε να κάνει επέμβαση στο πόδι και να αποκαταστήσει τη ζημιά.
- Πετρελαιοφόρα αρχίζουν με μικρή ροή να διασχίζουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Λευκός Οίκος
- Βενιζνάδικα: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν» – Πότε συνεδριάζει η Ομοσπονδία
- Ν.Ο. Πατρών – Ολυμπιακός 7-17: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- Τόπο στα νιάτα: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πήγε στα Όσκαρ με την 13χρονη εγγονή του
- Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το κρούσμα αφθώδους πυρετού
- Deepfake: Ποια είναι τα 15 σημεία που πρέπει να προσέχετε
