Υλικά για 12 μερίδες

Για τη βάση

  • 400 γρ. αλεύρι
  • 30 γρ. νωπή μαγιά
  • 150 γρ. χλιαρό νερό
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση

  • 2 κουταλιές κέτσαπ
  • 200 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
  • 400 γρ. γραβιέρα
  • 1 πιπεριά

Εκτέλεση

Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και ζυμώνουμε καλά τα υλικά τού φύλλου. Aφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει και το στρώνουμε σε ταψί με διάμετρο 32 εκατοστά. Aλείφουμε την επιφάνεια του φύλλου με τη σάλτσα.

Στρώνουμε το ζαμπόν και καλύπτουμε με το τριμμένο τυρί. Στην επιφάνεια της πίτσας τοποθετούμε την πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες. Ψήνουμε την πίτσα για 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.