Πολύ ωραίο ματς στην Τρίπολη, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία (2-2), με τις δυο ομάδες να λένε αντίο στην εφετινή σεζόν. Στους 41 βαθμούς σταμάτησαν οι Αρκάδες, στους 22 η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με το ταξίδι της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου να φτάνει στο τέλος του.

Το άχρωμο και άγευστο πρώτο ημίχρονο έδωσε τη σκυτάλη στο θεαματικό δεύτερο μέρος. O Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 49΄. Σέντρα ακριβείας του Άλβαρες από τα αριστερά, κεφαλιά του Μπαράλες και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 69΄, ο Τσιλούλης με ωραίο βολ πλανέ έκανε το 1-1 για τον Απόλλωνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες πήραν και πάλι το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας από το ύψος της μεγάλης περιοχής (2-1).

Με κεφαλιά του Ντάουντα στο 90΄, ο Απόλλωνας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου (65΄Καστάνιο), Αντζουλάς, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (61΄Ιγκλέσιας), Μουνάφο (79΄Βαλιέντε), Σίτο (80΄Σόνι), Ριέρα, Μιχόπουλος (61΄Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Μπαξεβανιδης (88΄Δούμας), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (81΄Τοτοαρίμα), Κάστρο (60΄Κραγιόπουλος), Σλίβκα (88΄Παπαγεωργίου), Φατιόν, Μαρτίνες (60΄Τσιλούλης), Ντάουντα, Ιωαννίδης.