
Οι Μπακς ακύρωσαν την προβολή του Game 7 μετά τους πυροβολισμούς
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω από 10.000 άτομα θα συγκεντρώνονταν έξω από το γήπεδο των Μπακς, όμως προτιμήθηκε να μην γίνει η προβολή του Game 7
Εννέα άτομα έχουν συλληφθεί, μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν, στο τέλος του Game 6, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και στους Μπόστον Σέλτικς.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν νεκροί, παρά μόνο τραυματίες, ωστόσο, η διοίκηση των Μπακς αποφάσισε να ακυρώσει την προβολή του Game 7, έξω από το Fiserv Forum, μετά τα όσα συνέβησαν.
Οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως πάνω από 10.000 άτομα θα έδιναν το «παρών» στη λεγόμενη Deer District, αφού στο Game 6 ο κόσμος ξεπέρασε τις 11.000, πέρα από τους 19.000 που ήταν μέσα στο γήπεδο.
Όμως, έπειτα από τους πυροβολισμούς, από τους οποίους 21 άτομα τραυματίστηκαν, οι Μπακς αποφάσισαν να μην προβάλλουν το παιχνίδι στο «TD Garden», σε γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο των πρωταθλητών.
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών


