
Λιβαδειά: Σκύλος έπεσε σε πηγάδι 14 μέτρων – Τον έσωσε η Πυροσβεστική
Το συμπαθέστατο τετράποδο ήταν εξαιρετικά φοβισμένο από την περιπέτειά του.
Μια διαφορετική επιχείρηση από τις συνηθισμένες έφεραν εις πέρας με επιτυχία οι άνδρες της Πυροσβεστικής Λιβαδειάς, όταν κλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης να διασώσουν έναν σκύλο που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι στο Παύλο Βοιωτίας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς με 2 οχήματα και 4 άντρες, έφτασαν στο σημείο όπου είχε παγιδευτεί ο άτυχος σκύλος και έστησαν επιχείρηση για να τον ανασύρουν από το πηγάδι, βάθους άνω των 14 μέτρων. Το συμπαθέστατο τετράποδο ήταν εξαιρετικά φοβισμένο από την περιπέτειά του.
Συνεργάστηκε με τέτοιο τρόπο με τους διασώστες που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι τα ζώα και κυρίως οι σκύλοι έχουν την αίσθηση της βοήθειας από τον άνθρωπο και ανταποκρίνονται.
Ο ιδιοκτήτης του τετράποδου ήταν εκεί και ευχαρίστησε τους πυροσβέστες, όμως και ο σκυλάκος ανταπέδωσε την αγάπη κουνώντας την ουρά του, στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή. Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα του permissos.gr, μετά το τέλος της επιχείρησης διάσωσης.
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς

