Σε ξενοδοχείο μετατρέπεται το ιστορικό κτήριο της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Από τα εν λόγω γραφεία αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία στις αρχές του 2011
Το πρώην διατηρητέο της ΝΔ στη Ρηγίλλης 18 γίνεται πεντάστερο ξενοδοχείο (boutique 5*) με διπλανή πενταώροφη προσθήκη.
Το ακίνητο, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος «Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους», ενοικιάστηκε για 50 χρόνια στην ξενοδοχειακή εταιρεία Τhe Margi A.E. To επενδυτικό πρόγραμμα για την ανακατασκευή του κτιρίου όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα ανέλθει σε 1,68 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ. Το μηνιαίως καταβλητέο μίσθωμα θα είναι ύψους 16.000 ευρώ, πλέον χαρτοσήμου για την πρώτη πενταετία.
Γιατί καθυστέρησε η μετατροπή του
Ο σχεδιασμός ωστόσο φαίνεται ότι έχει εμπλουτιστεί αν ληφθεί υπόψη ότι στο μακρύ δρόμο των αδειοδοτήσεων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις του υπουργείου Πολιτισμού περιλαμβάνεται στην υποβληθείσα μελέτη προς έγκριση αφενός η αποκατάσταση του κτιρίου- μνημείου της οδού Ρηγίλλης 18 και η αναμόρφωσή του σε ξενοδοχείο αφετέρου η κατασκευή πενταώροφης προσθήκης στον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου σε υπάρχον μεταλλικό κτίριο (επίσης ιδιοκτησίας του ιδρύματος).
Αυτός φαίνεται ότι ήταν κι -από τους βασικούς λόγους- πέραν φυσικά της πανδημίας και της δεδομένης χρονοτριβής των αδειοδοτικών διαδικασιών- για τους οποίους το χρονοδιάγραμμα για το νέο 5άστερο boutique της οδού Ρηγίλλης 18 έχει πάει πιο πίσω.
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»


