Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Deus Vayanne: Ηλεκτρικό βάλς πολλών ίππων

Deus Vayanne: Ηλεκτρικό βάλς πολλών ίππων

H αυστριακή φίρμα Deus ένωσε τις δυνάμεις με την Williams Advanced Engineering παραδίδοντας ένα πολυτελές και αμιγώς ηλεκτρικό hypercar το οποίο θα περάσει στην παραγωγή από το 2025

Ένας νέος παίκτης μόλις εμφανίστηκε στην ολοένα και πιο πολυπληθή αρένα των ηλεκτροκίνητων hypercar παρουσιάζοντας ένα υψηλών αξιώσεων εκπρόσωπο του είδους. Ο λόγος για την βιενέζικη φίρμα Deus η οποία με την συνεργασία της Williams αλλά και την Italdesign δημιούργησε το δικό της όραμα για την ηλεκτροκίνηση, το πολυτελές όσο και υψηλών επιδόσεων Vayanne ισχύος 2.230 ίππων.

Το μοντέλο έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σε πρωτότυπη μορφή από την διεθνή έκθεση της Νέας Υόρκης και πλέον βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης με την υπόσχεση αν μην προδώσει την μορφή που είχε ως πρωτότυπο.

Με δεδομένη την θηριώδη ισχύ, το Vayanne θα στοχεύσει στην «περιορισμένη» περιοχή των αυτοκινήτων που επιταχύνουν από 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 2,0 δευτερολέπτων ενώ θα προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 400 χλμ./ώρα., μεγέθη που φιλοδοξούν να το τοποθετήσουν ανάμεσα σε προτάσεις όπως η Lotus Evija και το Rimac Nevera.

Παρά τα καταιγιστικά μεγέθη, η Deus υπόσχεται να μην αφήσει σε δεύτερη μοίρα την πολυτέλεια ούτε την χρηστικότητα φροντίζοντας το Vayanne να προσφέρει άνεση, άφθονους χώρους αποθήκευσης, μια ικανή απόσταση από το έδαφος και ρυθμίσεις ανάρτησης που δεν θα προβληματίζουν στην καθημερινή χρήση.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 99 αντίτυπα με τα πρώτα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους από το 2025.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024