
Διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ λόγω έντασης
Μια μεγάλη ένταση στις εξέδρες έφερε την προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall.
Ο Άρης παίζει με τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στο «Nick Galis Hall» για την 23η αγωνιστική της Basket League.
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όμως δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση στις εξέδρες του γηπέδου στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα.
Αυτό γιατί πίσω ακριβώς από τον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά είχαν καθίσει οι προσκεκλημένοι της ομάδας και οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» κατευθύνθηκαν εναντίον τους.
Φυσικά, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση. Συγκεκριμένα, το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά πριν επέλθει και πάλι η ηρεμία, κάτι το οποίο έγινε και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.
- Ο Στινγκ επιμένει ότι τα παιδιά του δε θα κληρονομήσουν τίποτα από την περιουσία του
- Μακρόν: Τηλεφωνική επικοινωνία με Πεζεσκιάν – Άρση του αποκλεισμού στα Στενά του Ορμούζ χωρίς όρους
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα των «πράσινων» για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε


