Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό και γιόρτασε το Πάσχα με τα παιδιά της
Από τις 21 Μαρτίου είχε εξαφανιστεί από το πριγκιπάτο και κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν.
Ακόμη ένα come back της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Μονακό είναι γεγονός.
Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, που εδώ και αρκετές ημέρες είχε εξαφανιστεί, επανενώθηκε με την οικογένειά της και όλοι μαζί πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα.
Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, οι γαλαζοαίματοι απεικονίζονται όλοι μαζί ντυμένοι στα λευκά.
Στο πλάι του έχουν ένα λαγουδάκι μέσα σε ένα πασχαλιάτικο καλάθι.
«Καλό Πάσχα», ήταν η λιτή λεζάντα που συνόδεψε το ποστ.
Δείτε τη φωτογραφία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)
Έφυγε ξανά από το Μονακό στις 21 Μαρτίου
Το προηγούμενο διάστημα όλο και περισσότερα ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα έχει εγκαταλείψει και πάλι την οικογένειά της και έχει φύγει από το Μονακό.
Η 44χρονη νοσηλευόταν από τον Νοέμβριο σε ελβετική κλινική. Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική.
Στις αρχές Μαρτίου επέστρεψε στο σπίτι της αλλά πολύ γρήγορα φουντώνουν οι φήμες ότι έφυγε και πάλι.
Σύμφωνα μάλιστα, με το αυστραλιανό περιοδικό «Who» επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας στις 21 Μαρτίου.
Ωστόσο, ήταν άγνωστος ο προορισμός της. Το Παλάτι δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ενημέρωση αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος τοποθετήθηκε σχετικά.
Rumours swirl that Princess Charlene has left Monaco again https://t.co/8foJt25BTe
— Royal Central (@RoyalCentral) April 7, 2022
- Στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ
- DOSES: Πέντε καθημερινά βήματα προς την ευτυχία
- Έρχονται φορο-έλεγχοι με… αλγόριθμους – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ
- Καισαριανή: Στη Γάνδη σήμερα οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ – Τα βήματα που θα ακολουθηθούν
- Συνταγή: Γαλακτομπούρεκο
- Πιέσεις στα φάρμακα καινοτομίας έφεραν απολύσεις 20% στην πενταετία στην Ελλάδα





