Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε λίγο πριν την ένωση
Επιστρέφει στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Νίκος Αντωνόπουλος. Ο παίκτης των Κόκκινων είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.
Ο ίδιος λίγο πριν μαζέψει τα πράγματά του και επιστρέψει στην Ελλάδα δήλωσε: «Γιώργο σίγουρα είναι στενάχωρο αυτό για εμένα διότι ήθελα πάρα πολύ να μείνω. Από εκεί και πέρα οι τρεις εβδομάδες που έμεινα στο παιχνίδι ήταν αρκετές για εμένα για να αποκομίσω κάποιες εμπειρίες και κάποια μαθήματα ζωής. Τώρα θα γυρίσω στην οικογένειά μου και το ευχάριστο είναι ότι θα προλάβω να κάνω Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους».
Σημειώνεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έβγαλαν οι Μπλε, ενώ στη συνέχεια, η Σοφιάννα που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τη Στέλλα Ανδρεάδου.
Από τους Κόκκινους ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος και στη συνέχεια ο Στάθης Σχιζάς που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Νίκο Γιάννη.
Τελικά εκείνος που δεν τα κατάφερε ήταν ο Νίκος
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα

