Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκ Γουόλμπεργκ: Έβαλε πάνω από 15 κιλά και έγινε αγνώριστος στην ταινία «Father Stu»

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Έβαλε πάνω από 15 κιλά και έγινε αγνώριστος στην ταινία «Father Stu»

Ο ίδιος λέει ότι έβαλε περισσότερα από 15 κιλά για τις ανάγκες της ταινίας «Father Stu».

«Κάθε μέρα κατανάλωνα 11.000 θερμίδες» λέει ο ηθοποιός. Ο ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ (Mark Wahlberg) πολλές φορές μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της δουλειάς του, όπως επίσης του αρέσει να καταγράφει τα ταξίδια του στη γυμναστική στα social media, όμως η τελευταία του μεταμόρφωση για τη συμμετοχή του στην ταινία «Father Stu» τον επηρέασε σημαντικά, όπως λέει στο EW.

Στην τελευταία ταινία της σκηνοθέτιδας και συγγραφέα Ρόζαλιντ Ρος, ο Γουόλμπεργκ υποδύεται τον Στιούαρτ Λονγκ, έναν ερασιτέχνη πυγμάχο του οποίου η καριέρα καταστρέφεται λόγω τραυματισμού και καταλήγει να γίνει ιερέας στο Λος Άντζελες.

«Έβαλα περισσότερα από 13 κιλά και από μάχιμος άντρας έγινα ένας τύπος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, που έπασχε από μια σπάνια μυϊκή εκφυλιστική ασθένεια», εξηγεί ο ηθοποιός. «Μόλις έκλεινα τα 50 μέχρι να τελειώσουμε την ταινία και έτρωγα 11.000 θερμίδες την ημέρα. Αυτή η δραστική αύξηση βάρους με πλήγωσε πραγματικά τους τελευταίους επτά, οκτώ μήνες».

Μάγουλα και κοιλιά

Ο Γουόλμπεργκ μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και μετά από την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάιο του 2021. Στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη μεταμόρφωσή του με τον Τζίμι Φάλον στο «The Tonight Show» τον επόμενο Ιούλιο.

«Ακόμα και όταν ήμουν χορτάτος, ξυπνούσα μετά από ένα γεύμα και έτρωγα ακόμα ένα», είπε. «Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό».

Τι ακριβώς έτρωγε; «Προσπάθησα να το κάνω με υγιεινό τρόπο», είπε στο E!. «Ήταν μια ντουζίνα αυγά και μια ντουζίνα κομμάτια από μπέικον, δύο ψητές πατάτες, μια μπριζόλα, δύο μπολ με λευκό ρύζι και ένα ποτήρι ελαιόλαδο. Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν πλούσιες σε πρωτεΐνες. Οι δύο επόμενες είχαν πολλούς υδατάνθρακες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άμυλο και μετά νάτριο, για να φουσκώσω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Το Father Stu κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Απριλίου.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024