Ουκρανία: Στους 57 οι νεκροί από την επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ
Ακόμα περισσότεροι είναι οι νεκροί από την επίθεση στο Κραματόρσκ στην Ουκρανία από ό, τι είχε γίνει γνωστό αρχικά.
Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση με πύραυλο στον σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Κραματόρσκ στην Ουκρανία αυξήθηκε σε 57, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Πάβλο Κιριλένκο.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι άλλοι 109 άνθρωποι τραυματίστηκαν από το χτύπημα.
«Οι ελαφρά τραυματίες έχουν αφεθεί να επιστρέψουν στα σπίτια τους, οι βαριά τραυματίες μεταφέρονται σε ασφαλείς περιοχές και τους παρέχεται η απαραίτητη βοήθεια», δήλωσε.
Αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα
Η επίθεση έγινε την ώρα που χιλιάδες Ουκρανοί – κυρίως γυναίκες και παιδιά – περίμεναν το τρένο που θα τους μετέφερε δυτικά, σε περιοχές με σχετική ασφάλεια.
Η Ρωσία αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ήταν υπεύθυνη. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι οι πύραυλοι ήταν της Ουκρανίας.
- Διακινητές θησαυρίζουν από τα επικίνδυνα ταξίδια προσφύγων προς την Ελλάδα
- Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/METEO: Στην Ανδρίτσαινα το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Νέες συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
- Ελλάδα – Ιταλία 15-8: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό για τη «χρυσή» Εθνική
- Βιολάντα: Βίντεο-ντοκουμέντα από το «σημείο μηδέν» της έκρηξης – Η ρωγμή στην ένωση των σωλήνων του προπανίου
- Ολυμπιακός: Η ισχυρή Μιλάνο αντίπαλός του στα πλέι οφ του CEV Champions League
- Κομοτηνή: Αγνοείται οδηγός πέρασε από αποκλεισμένη ιρλανδική διάβαση και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού

