Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.
Ανάμεσα σε αυτούς και η Καίτη Γαρμπή, η οποία με ένα συγκλονιστικό μήνυμα σχολίασε τις εξελίξεις στο Twitter.
Η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά τοποθετείται μέσα από αυτά σχετικά με θέματα της επικαιρότητας.
Αυτή τη φορά, θέλησε να εκφράσει δημοσίως την αγανάκτηση και την οργή της για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.
Παράλληλα, ευχήθηκε να «μιλήσει» η δικαιοσύνη.
Έγραψε χαρακτηριστικά:
«Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα. Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας».
Το tweet της
Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα. Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.