Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μου ‘Χει Στοιχίσει»
Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει η Ελεάννα Αζούκη
Η Έλλη Κοκκίνου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Records μέσα από ένα δυνατό και ιδιαίτερο single, με τίτλο «Μου ‘Χει Στοιχίσει».
Με την εξαιρετική κι αγαπημένη φωνή της, η επιτυχημένη τραγουδίστρια μας χαρίζει μία απόλυτα αισθαντική ερωτική μπαλάντα.
Πρόκειται για μία γυναικεία υπόθεση, αφού τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική τα υπογράφει η Ελεάννα Αζούκη.
«Ένα ευαίσθητο, αισθαντικό τραγούδι που το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα και εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με εσάς! Να σας αγγίξει, να το αγαπήσετε και να το μοιραστείτε!», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου σε ανάρτησή της στα social media.
Ακούστε το παρακάτω
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης






