Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο & λαχανικά
Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή
Spotlight
-
Νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη - Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ έδωσε μόνο τα φωτοσήματα
-
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
-
Συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας - Αυτό που σχεδίαζε όμως ήταν ακόμη πιο σοκαριστικό
-
Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές στα ράφια πριν τα μέτρα για την ακρίβεια [έρευνα]
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο και λαχανικά, μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις