Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ετοιμάζει ριζότο με μανιτάρια και μοσχαράκι
Εύκολη συνταγή για όλους
Ένα γευστικότατο πιάτο για κάθε ημέρα ετοιμάσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο γνωστός σεφ.
Υλικά για τη συνταγή:
200γρ ρύζι για ριζότο
30 γρ ελαιόλαδο
300 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20 γρ σκόρδο ψιλοκομμένο
10 γρ θυμάρι ψιλοκομμένο
1 λεμόνι ξύσμα
αλάτι
πιπέρι
- Εριέττα Κούρκουλου: Ποιος είναι ο λόγος που δεν τρώει κρέας
- Τουρκία: Διακόπτει το εμπόριο με το Ισραήλ έως ότου εξασφαλιστεί κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
- Βασίλης Κικίλιας: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο»
- Κακάο: Πάνε πίσω οι παραγγελίες – Τι συμβαίνει στις αγορές
- Από την Αρχαία Ολυμπία, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τη Μασσαλία – Εν πλω για τη Γαλλία η Ολυμπιακή Φλόγα
- Κράτησε τον Λάρκιν με νέο τετραετές συμβόλαιο η Εφές!