MasterChef: Σοκ στους Κόκκινους – «Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε»
Πιεσμένος ο διαγωνιζόμενος μετά τη δοκιμασία. Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει;
Η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας στο χθεσινό (17/3) MasterChef.
Ωστόσο, όλοι πάγωσαν όταν ο Μάριος Λιόλιος ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει, καθώς το πιάτο του δεν ήταν καλό επειδή δεν χρησιμοποίησε ζυγαριά.
«Δεν έχω μιλήσει ακόμα για να πω κάτι. Δεν θα μιλήσω τώρα, θα μιλήσω αύριο», είπε ο διαγωνιζόμενος και ο Νίκος προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη.
«Μην πεις τίποτα. Κατάλαβες τι εννοώ. Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε. Δεν θα μιλήσεις αύριο, τη Δευτέρα», του απάντησε.
«Τι έπαθες τώρα, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Θα τα πούμε μέσα», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε: «Ο Μάριος θέλει να φύγει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ λέει πως θέλει να φύγει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τον παρακαλάω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλο αυτό έχει δημιουργηθεί στον Μάριο από την κριτική που πήρε που ναι μεν, είναι δικό του το φταίξιμο, δική του η βλακεία»
Δείτε όσα έγιναν
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
