Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»
Ο Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε δηλώσεις του στο MEGA μίλησε για την υιοθεσία και προκάλεσε έντονες συζητήσεις.
Ο Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
«Με ένα δικό μου brand θα στείλουμε τραγούδια αγγλόφωνα στο εξωτερικό. Τα πάντα για εμένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και η μουσική. Οι γιοι μου είναι 14 και 10,5 ο μικρός», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.
«Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά επειδή θες εσύ παιδιά», τόνισε μεταξύ άλλων σχετικά με την υιοθεσία αλλά και την ανατροφή των παιδιών.
Επιπλέον, μίλησε για τα συναισθήματά του την πρώτη φορά που τραγούδησε.
«Πρώτη φορά στη σκηνή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι στο ραδιόφωνο κόντεψα να τρακάρω», πρόσθεσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.
- Το φρούρο που δεν ήξερες και μπορεί να γίνει το νέο superfood
- Συνταγή: Σπιτική καρυδόπιτα
- Ινδονησία: Στους 34 οι νεκροί από την κατολίσθηση στην Ιάβα – Δεκάδες αγνοούμενοι
- Μινεάπολη: Ο θάνατος του 37χρονου ίσως οφείλεται σε παραβίαση πρωτοκόλλου, λέει τώρα σύμβουλος του Τραμπ
- «Λιώνεις» στη γυμναστική αλλά δεν βλέπεις αποτελέσματα: Τι φταίει;
- Καιρός: Τοπικές βροχές σήμερα, διπλή επιδείνωση Πέμπτη και Σάββατο – Προσοχή και στην Αττική



