Survivor spoiler: «Βόμβα» για την αποχώρηση
Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Χαλασμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Survivor, καθώς εκτός από τις σκληρές μάχες που έδωσαν οι Διάσημοι με τους Μαχητές για τις ασυλίες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις αμέτρητες μεταξύ τους εντάσεις.
Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία και έπρεπε να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο, όπως τόσες άλλες φορές, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα σε ένα σκηνικό εντάσεων και αντιπαραθέσεων.
Στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «γεύτηκαν» την πίκρα της ήττας. Μετά από τη ψηφοφορία που ακολούθησε ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Έτσι, στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη. Από την πλευρά της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, άφησε στη διάθεση του κοινού την Κάτια Ταραμπάνκο.
Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως κάθε φορά με κάθε επιφύλαξη, αυτή την Τετάρτη θα συμβεί μια τεράστια ανατροπή. Όπως διαρρέεται, αυτή που θα εγκαταλείψει το Survivor θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.
Αν αυτό επιβεβαιωθεί με την προβολή του επεισοδίου, τότε μιλάμε για μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς και που αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν

