Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέραμα: Υπάρχει μέριμνα για τα αδέσποτα

Πέραμα: Υπάρχει μέριμνα για τα αδέσποτα

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα αδέσποτα ζώα στο Πέραμα, ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια υλικών που θεωρούνται αναγκαία. Αυτό που επίσης χρειάζεται και πρέπει να γίνει αφορά την εκπαίδευση των υπαλλήλων και αιρετών του Δήμου που ασχολούνται με το θέμα.

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στο Πέραμα.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων της πόλης, προχωρά σε δράσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσής και προστασίας τους.

Ειδικότερα, ο Δήμος Περάματος παρέλαβε σπιτάκια για σκύλους και γάτες, ταΐστρες και ποτίστρες, κλουβιά μεταφοράς σκύλων, σκάνερ-ανιχνευτή τσιπ, αρπαγέα σύλληψης σκύλου, αναδιπλούμενη παγίδα γάτας, αναδιπλούμενη παγίδα σκύλων, αναλώσιμα ζώων (περιλαίμια και οδηγοί σκύλων) κοινής χρήσης για δράσεις και εκδηλώσεις φιλοζωϊκού χαρακτήρα, καθώς και κτηνιατρικά φάρμακα με σκοπό τη δημιουργία ΚΙΤ Α’ Βοηθειών.

Είναι πολύ σημαντικό τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην πόλη μας να είναι υγιή και ασφαλή, γεγονός άλλωστε που συμβάλλει και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Περάματος επιδιώκει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστούν οι συνθήκες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Αναμένουμε να δούμε και δράσεις ενημέρωσης των δημοτών για τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης σχετικά με τους ενδεδειγμένους τρόπους φροντίδας τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024