
Ολυμπιακός: Ολοι μέσα για Αταλάντα
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Αταλάντα.
Ετοιμος για τον επαναληπτικό με την Αταλάντα είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19:45) θα υποδεχθούν την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον επαναληπτικό του έξτρα γύρου του Europa League και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλητές το βράδυ της Τετάρτης (23/2) ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για τη μεγάλη μάχη με την ιταλική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Σε αυτή βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες, όπως είχε προαναγγείλει ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με την Αταλάντα. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός





