
Γκουαρντιόλα: «Έχω μάθει πολλά από τον Κόντε»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντόνιο Κόντε ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Αντόνιο Κόντε, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως τον κορυφαίο προπονητή στον πλανήτη, ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ.
«Δεν έχω λέξεις να περιγράψω την επιρροή του στην καριέρα μου. Έχω μάθει πολλά βλέποντας τις ομάδες του, τις κινήσεις του. Η ομάδα του εξαρτάται 100% από τον ίδιον, δίνοντάς του χρόνο για να εφαρμόσει τις ιδέες του. Ξέρουμε και οι δύο πόσο δύσκολα είναι στην Αγγλία, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Τον σέβομαι απεριόριστα, έχω μάθει αρκετά και ακόμα μπορώ να μάθω και να βελτιωθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταλανός τεχνικός.
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός





