
Apple: Αναβάθμιση ξεκλειδώνει τα iPhone χωρίς αφαίρεση της μάσκας
Η ενημερωμένη λειτουργία Face ID πρόκειται να λειτουργήσει σε iPhone και iPad και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στο iOS 15.4
Η επόμενη ενημέρωση λογισμικού του iPhone της Apple θα αντιμετωπίσει επιτέλους ένα πρόβλημα που «βασανίζει» πολλούς χρήστες από την έναρξη της πανδημίας Covid, που πλέον θα μπορούν να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνό τους χωρίς να απαιτείται να βγάλουν τη μάσκα τους.
Η ενημερωμένη λειτουργία Face ID πρόκειται να λειτουργήσει σε iPhone και iPad και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στο iOS 15.4, που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το πρώτο εξάμηνο του Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης: Λειτουργία τερματικού POS προστίθεται στα iPhone
Με το νέο λογισμικό αναμένεται επίσης να λειτουργήσει και το Universal Control, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν ένα μόνο πληκτρολόγιο και trackpad σε πολλά iPad και Mac.
Το σύστημα 3-D αναγνώρισης προσώπου της Apple κυκλοφόρησε το 2017, ως χαρακτηριστικό του νέου iPhone X. Αλλά εξελίχθηκε σε «πονοκέφαλο» καθώς η Covid εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο το 2020, αφού οι χρήστες αναγκάζονταν να αφαιρέσουν τη μάσκα τους προκειμένου να τους «αναγνωρίσει» το iPhone τους και να ξεκλειδώσει.
Μια προσωρινή λύση για κάποιους προέκυψε πέρυσι, όταν μια ενημέρωση λογισμικού επέτρεψε στους χρήστες του Apple Watch να έχουν πρόσβαση στα τηλέφωνά τους ακόμα και όταν φορούσαν μάσκα ή γυαλιά ηλίου.
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της «Αψίδας του Τραμπ» ή αλλιώς «Αψίδα της Ανεξαρτησίας»
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Γκέλαρε και έμεινε στο -6 από την Μπαρτσελόνα
- Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
