
Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι
Οι Μαχητές θα αναγκαστούν να χάσουν έναν παίκτη τους
Η μπλε ομάδα είναι αυτή που θα αποχωριστεί αυτή την εβδομάδα έναν παίκτη της αφού οι Μαχητές έχασαν και έβγαλαν τρεις υποψήφιους.
Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν πως ο δεύτερος παίκτης που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ανδρέας. Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε το κολιέ της ατομικής ασυλίας έβγαλε στον τάκο την… Ασπασία.
Ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορεί τους συμπαίκτες του για στρατηγική λέγοντας: «Σου λέει ας μείνουμε εμείς οι παλιοί και ας ξαναβγάλουμε στον τάκο τον Γιώργο, να βγάλουμε τον καινούργιο τον Αντρέα και την Άσπα που στην πραγματικότητα είναι η πιο αδύναμη… Και ξαφνικά έγιναν καλοί απέναντί μου και να με στηρίξουν ως μικρό αδερφό, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουν αγάπη και συμπάθεια…»!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Ασπασία.
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»


