Φιλιώ Τσίνογλου – «Το τάμα μου με βοήθησε να κάνω δεύτερο παιδί»
Η influencer μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει το δεύτερο παιδί και στην εξωμήτριο κύηση.
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η Φιλιώ Τσίνογλου.
Η influencer μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει το δεύτερο παιδί, την εξωμήτριο κύηση και το τάμα που πιστεύει ότι τη βοήθησε.
Η Φιλιώ, γνωστή στο Instagram ως FILIO LOU, εξήγησε πως παρότι το πρώτο της παιδί ήρθε με ευκολία, αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στη σύλληψη του δεύτερου.
Αποκάλυψε μια εξωμήτριο κύηση η οποία ήρθε και έκανε ακόμα δυσκολότερη τη διαδικασία σύλληψης.
Ξεκαθάρισε πως η δυσκολία σύλληψης αλλά και η απώλεια ενός μωρού είναι εξίσου επίπονη ακόμη κι αν έχει φέρει ήδη στον κόσμο ένα παιδί γιατί δεν μπορείς να του προσφέρεις το αδερφάκι που σου ζητάει.
«Καταλήγουμε ότι είναι εξωμήτριο και έπρεπε να αφαιρεθεί. Ακόμη και να είναι μιας βδομάδας το πλάσμα που έχεις μέσα σου, θρηνείς. Δεν είναι παρήγορο να σου πει κάποιος ‘έλα μωρέ ούτε που υπήρχε’. Μπορώ να πενθήσω το ίδιο όσο θα μπορούσε να πενθήσει η κάθε μια που έχασε το παιδί της μέσα στην κοιλιά της», τόνισε.
Επίσης, αναφέρθηκε στο τάμα στην παναγία της Τήνου, που τη βοήθησε τελικά να καταφέρει τον σκοπό της.
«Έκανα τάμα όταν πήγα στην παναγία της Τήνου και στον δεύτερο μήνα, μας ήρθε μετά το τάμα μου, πιστεύω ότι το τάμα ήταν κάτι που βοήθησε», κατέληξε.
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds





