Κωνσταντίνος Τζούμας – «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»
Ο αιρετικός Κωνσταντίνος Τζούμας σχολιάζει όσα απασχόλησαν την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες
Μια ανήκουστη δήλωση που σοκάρει έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών.
«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.
Δείτε το βίντεο
- Λαγκάρντ: Στοχευμένα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας – Τα τρία σενάρια για ΑΕΠ και πληθωρισμό
- Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Κέιτ Γουίνσλετ κυνηγάει το Γκόλουμ στη Μέση Γη
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή



