
Η Φάρμα – Αιχμές της Αθανασίας για τον Γρηγόρη – «Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα»
Έξαλλη η χρυσή Ολυμπιονίκης με τον ειδύλλιο στο αγρόκτημα.
Με τον δικό της τρόπο σχολίασε στο επεισόδιο της Φάρμας τη Δευτέρα (3/1) τον έρωτα της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αθανασία Τσουμελέκα.
Ο έρωτας της τραγουδίστριας και του νεαρού όλο και φουντώνει, με τους συμπαίκτες τους να αρχίζουν να «ξινίζουν».
Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης συζητώντας με τον Αστρινό και τον Βασίλη τόνισε πως ήταν απαράδεκτο που ο Γρηγόρης έκανε θέμα για το φαγητό ενώ η Αγγελική Ηλιάδη είναι αρχηγός.
«Είναι η Αγγελική αυτή τη στιγμή αρχηγός και κάνει πως έχει πρόβλημα την πρώτη μέρα που είναι αρχηγός η γκόμενα του για το φαγητό; Έλα, έλα…», είπε αρχικά η Αθανασία Τσουμελέκα και πρόσθεσε:
«Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μ@λ@@ας να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική. Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του! Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα».
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα έγιναν
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη


