Η ίδια αποφάσισε αυτήν την φορά να μην λειτουργήσει συναισθηματικά και σε επίπεδο παρέας αλλά με βάση ποιον θεωρεί ότι διαταράσσει την ισορροπία του αγροκτήματος και συνεχώς γκρινιάζει

Μία δύσκολη απόφαση έπρεπε να πάρει η Αθανασία Τσουμελέκα στην Φάρμα, αφού ως αρχηγός της εβδομάδας, έπρεπε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο.

Η ίδια αποφάσισε αυτήν την φορά να μην λειτουργήσει συναισθηματικά και σε επίπεδο παρέας αλλά με βάση ποιον θεωρεί ότι διαταράσσει την ισορροπία του αγροκτήματος και συνεχώς γκρινιάζει.

Η «άτυχη» ήταν η Σάσα Μπάστα κι η απόφαση αυτής της Αθανασίας έφερε τους πάντες προ εκπλήξεων γιατί οι δύο τους είχαν έρθει πολύ κοντά και μοιράζονταν πράγματα μεταξύ τους.

Η Αθανασία λύγισε με την δύσκολη επιλογή που έπρεπε να κάνει ενώ το ίδιο συνέβη και με την Σάσα, που είπε: «Η Αθανασία κι η Αγγελική είναι οι κολλητές μου εδώ μέσα και τους είπα στην αρχή ότι, όταν έφυγα η κόρη μου έλεγε λέξεις κι όταν επιστρέψω θα μιλά. Αυτό με κάνει κακιά μαμά… Γενικά εγώ προτιμώ να λιποθυμήσω παρά να τα παρατήσω. Έτσι είμαι και στη ζωή μου. Έχω δώσει πολλές και δύσκολες μάχες και δεν θέλω να αποχωρήσω για να μην χαρούν εδώ μέσα άλλοι».

Δείτε όσα συνέβησαν:

TAGS:
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr