Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ντροπή της» - Ξέσπασε κατά της Ηλιάδη η μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη

«Ντροπή της» – Ξέσπασε κατά της Ηλιάδη η μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη

Η γιαγιά του Μπαμπίνου κατακρίνει την ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη

Οι ερωτικές περιπτύξεις της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα έφεραν σε απόγνωση την μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η οικογένεια του επιχειρηματία, πατέρα του πρώτου γιου της Αγγελικής Ηλιάδη έγιναν έξω φρενών όταν είδαν τα συγκεκριμένα πλάνα και απόρησαν πώς μπορεί να ανταλλάσσει φιλιά στην τηλεόραση με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της παίκτη.

Η 44χρονη τραγουδίστρια έχει χαράξει εδώ και χρόνια μια πορεία για την οποία δεν συμφωνεί καθόλου η γιαγιά του Μπαμπίνου: «Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε.

»Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπαμπής έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος. Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπο της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024