Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς
Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.
Spotlight
-
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Άννα Βίσση
-
Η τέχνη του φλερτ μαθαίνεται- Εσείς, ακόμη να την κατακτήσετε;
-
To μπλουζάκι του καλοκαιριού βρέθηκε και το φορούν ήδη όλοι, από την Zendaya στον John F. Kennedy Jr. και τούμπαλιν
-
Μοναδικό timelapse βίντεο με την μεταφορά της αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας
Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.
Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία καπριτσιόζα
1 φιλέτο κοτόπουλο
100 γρ. γραβιέρα
50 γρ. ξηροί καρποί
30 γρ. αλεύρι
10 ντοματίνια
1 κόκκινο μήλο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις