Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.

Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.

Υλικά

1 συσκευασία καπριτσιόζα

1 φιλέτο κοτόπουλο

100 γρ. γραβιέρα

50 γρ. ξηροί καρποί

30 γρ. αλεύρι

10 ντοματίνια

1 κόκκινο μήλο

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ξύδι

2 κ.σ. γιαούρτι

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr