
Η Φάρμα – «Λύγισε» η Αναστασία Γκεργκελεζίου – Ο διάλογος Ψωμιάδη και Γαρδέλη που την έφερε σε αμηχανία
Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η νεαρή κοπέλα;
Λίγα 24ωρα έχουν στη «Φάρμα» οι συμμετέχοντας και ήδη οι πρώτες εντάσεις είναι γεγονός.
Στο αποψινό (6/12) επεισόδιο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Σταμάτης Γαρδέλης άνοιξαν συζήτηση για το μεταναστευτικό και έφεραν σε δύσκολη θέση την Αναστασία Γκεργκελεζίου.
«Ο Απόστολος Γκλέτσος γύρισε και είπε: “Το δημογραφικό πρόβλημα θα το λύσουμε με τους μετανάστες. Αυτοί θα είναι οι Έλληνες”. Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες από εδώ. Που χρόνια και χρόνια τώρα μιλούν την ίδια γλώσσα, από την αρχαία Ελληνική», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη βρέθηκε δίπλα τους και η νεαρή κοπέλα, που είναι παιδί μεταναστών.
Από τα όσα άκουσε στεναχωρήθηκε και μιλώντας στην κάμερα «λύγισε».
«Έτυχε να είμαι στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το τι θέση έχουν σε μια κοινωνία όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα. Χτύπησαν μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου κι εγώ είμαστε μετανάστες», ανέφερε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά



